Komplexní monitoring herních činností baseballového nadhazovače - Hrušovský, Karel (2007)
HRUŠOVSKÝ, Karel. Komplexní monitoring herních činností baseballového nadhazovače, Diplomová práce. Brno: FSpS MU, 2007. 66 s. Diplomová práce se zabývá metodikou o nadhazování a všemi činnostmi s ní spojené. Tato publikace navazuje na bakalářskou práci a tvoří kompaktní celek. Snahou bylo vytvořit metodickou příručku pro začínající a stávající trenéry a nadhazovače.