Vliv flexibility ramenních kloubů na rychlost plavání kraulovou technikou - Švehla, Karel (2007)
Jméno autora: Karel Švehla Název práce: Vliv flexibility ramenních kloubů na rychlost plavání kraulovou technikou Typ práce: Bakalářská práce Klíčová slova: kraul (plavání volným způsobem), flexibilita, ramenní kloub, délka záběru, frekvence pohybů, rychlost Obsah: Analýza vlivu flexibility ramenních kloubů na délku záběru, frekvenci pohybů a rychlost kraulera, která byla provedena měřením skupiny probandů a dvou závodních plavců.