Vliv úpolového tréninku na rozvoj reakční rychlosti - Sedláček, Jan (2007)
Tato diplomová práce je zaměřena na zjištění vlivu úpolového tréninku na rozvoj reakční rychlosti, dále druhu, frekvence a objemu pohybové aktivity, zdravotního stavu a tělesné zdatnosti u respondentů středního věku.