Význam sportovně pohybových aktivit pro zdraví ženy v současné společnosti - Hudečková, Alžběta (2007)
Téma diplomové práce nám poskytuje nejen nahlédnutí do problematiky žen v kombinaci s pohybovou aktivitou, postavení žen ve společnosti, upozorňuje na rozdílné postavení muže a ženy na poli sportu, ale i zdůrazňuje význam pohybu pro zdraví a tím i pro duševní uspokojení.