Ekonomie informací - Walletzký, Leonard, 1973- (2007)
Práce pojednává o poměrně novém odvětví zkoumání - ekonomii informací. Definuje a vysvětluje základní principy a modely, které se používají k analýze chování tržních subjektů v prostředí, kdy informace není považována za samozřejmý veřejný statek. V druhé části jsou pak tyto modely aplikovány na současnou situaci, typickou bouřlivým rozvojem informačních technologií, na který se snaží reagovat z pohledu ekonomické vědy.