Sportovní činnost a tělesná výchova žáků středního školního věku - Chovancová, Michaela (2007)
Cílem práce je posouzení zájmu o sportovní činnost a tělesnou výchovu žáků středního školního věku na Základní škole Na Výsluní v Uherském Brodě. Pomocí dotazníků jsme rozebrali zájmy a postoje pubescentů ke sportovní činnosti ve volném čase, v rodině a v hodině tělesné výchovy.