Monitorování tělesného rozvoje a pohybové výkonnosti studentů 4. ročníku SOŠ - Černý, Jiří (2007)
ANOTACE ČERNÝ, Jiří: Monitorování tělesného rozvoje a pohybové výkonnosti studentů 4. ročníku SOŠ, diplomová práce. Brno: MU FSpS, 2007. 65s. Práce zjišťuje tělesný rozvoj a pomocí čtyř vybraných motorických testů, pohybovou výkonnost studentů 4. ročníků SOŠ. Srovnává současný stav s Eurofittestem(1996) a Moravcem(1990).