Monitorování tělesného rozvoje a pohybové výkonnosti studentů 3.-4. ročníku gymnázia - Mottl, Tomáš (2007)
MOTTL, Tomáš: Monitorování tělesného rozvoje a pohybové výkonnosti studentů 3. a 4. ročníku gymnázia, diplomová práce. Brno, FSps MU 2007, 72 s. Tématem této práce je zjišťování pohybové výkonnosti mládeže ve 3. a 4. ročníku gymnázia. Hlavním úkolem práce je zjistit rozdíly v úrovni pohybové výkonnosti a tělesné zdatnosti mládeže mezi naším souborem studentů a Moravcovým z r. 1987. Úroveň tělesného rozvoje a pohybové výkonnosti mládeže získáme tím, že na studenty aplikujeme standardizovanou testovou baterii motorických testů UNIFIT.