Cvičení v těhotenství a jeho vliv na psychiku ženy - Sovadinová, Ivana (2007)
První část mé práce se zabývá těhotenstvím, jeho jednotlivými částmi a ženě v období těhotenství. Následuje rozbor cvičení v těhotenství a cvičení ohrožující matku a dítě. Také se věnuji pozitivnímu vlivu cvičení na psychiku ženy a plodu.