Vliv hodnotových orientací na výkon v bowlingu žen - Varmužová, Lucie (2007)
Anotace: Bc. Varmužová, L.: Vliv hodnotových orientací na výkon v bowlingu žen. Diplomová práce. Brno: MU, 2007, s.78 Diplomová práce pojednává o vlivu hodnotových orientací na výkon v bowlingu žen. Tyto hodnoty by nám měly pomoci porozumět, jak by měla vypadat tréninková jednotka a na co bychom se měli jako trenéři a kouči zaměřit, aby byla co nejefektivnější. Celá testovaná skupiny měla pouze šest osob, které se věnují bowlingu. Práce je rozdělena do částí - teoretické a praktické. Teoretická část je zaměřena na sport a ženu ve sportu. Praktická část je zaměřena na výsledky získané při testování skupiny žen věnujících se bowlingu.