Působení projektu „Zdravé město“ na některé charakteristiky adolescentů na střední škole - Göpfertová, Adriana (2007)
Autor: Adriana Göpfertová Název: PŮSOBENÍ PROJEKTU „ZDRAVÉ MĚSTO“ NA NĚKTERÉ CHARAKTRERISTIKY ADOLESCENTŮ NA STŘEDNÍ ŠKOLE Typ práce: Diplomová práce (DP) Diplomová práce se zabývá působením projektu „Zdravé město„ na některé charakteristiky adolescentů ve vztahu k pohybovým aktivitám prováděných v rámci školní tělesné výchovy v různých školních i mimoškolních projektech zaměřených na sport a kvalitu života.