Rozbor faktorů ovlivňujících první podání v tenise - Olejár, Martin (2007)
OLEJÁR, M. Rozbor faktorů ovlivňujících první podání v tenise . Diplomová práce, Brno: FSpS MU v Brně, 2007, 52 str. Hlavním cílem této diplomové práce je popis některých měřitelných argumentů majících vliv na vítězné míčky po prvním podání, hledání jejích vzájemné korelace a nalezení takového matematicko - statistického modelu, který by umožňoval provádět predikce pro neznáme případy.