Vytváření střeleckých příležitostí, jejich řešení a efektivita ve vrcholovém fotbalu - Řimák, Martin (2007)
Naše práce se zabývá rozborem útočných herních kombinací, které vedou k vytvoření střelecké příležitosti a jejich efektivnímu řešení, které je zakončeno vstřelením branky.