Právo, sexuální delikt a jeho pachatel (aktuální právní a psychologické otázky)=Law, Sexual Crime and Offender (Topical Legal and Psychological Problems) - Hajdová, Jana (2007)
Práce se zabývá problematikou sexuálních deviací a sexuálních deliktů jak z pohledu psychologie a psychiatri, tak i práva.