Právní aspekty peer-to-peer sítí - Ryšánek, Ondřej (2007)
Diplomová práce „Právní aspekty peer-to-peer sítí“ pojednává o problematice P2P sítí a na nich založených výměnných systému z pohledu českého práva de lege lata. Některé případy jsou doplněny názory ze zahraniční judikatury. Práce obsahuje definice použitých pojmů a charakteristiku hlavních druhů výměnných systémů.