Normativita on-line her - Novotný, Ondřej (2007)
Téma diplomové práce zní „Normativita on-line her“, což znamená právní úpravu her, které se hrají po sítí, nejčastěji na Internetu. Internetové sázkové kanceláře působí po celém světě a nabídka jejich služeb tak dostává globální povahu. Jistá je zde přítomnost mezinárodního prvku. Poskytovatelé hazardních on-line her musí předpokládat, že při vzniku právního sporu mohou být žalováni v zemi ve které nezamýšleli uskutečňovat své podnikatelské záměry.