Právo na život: Eutanázie jako právní problém? - Sádovský, Ondrej (2007)
Diplomová práca na tému je orientovaná na analýzu diskusie k problému eutanázie, charakteristiku právnej úpravy eutanázie a možnosťou alternatívneho riešenia problému trpiacich v podobe paliatívnej starostlivosti.