Informovanost pacientů o perioperačním období u operace totální endoprotézy kyčelního kloubu - Ingrová, Soňa (2007)
Bakalářská práce zjišťuje informovanost pacientů o perioperačním období u operace totální endoprotézy kyčelního kloubu. Jejím obsahem je charakteristika problematiky operací TEP kyčelního kloubu. Empirickou část práce tvoří průzkumné šetření a následná analýza a interpretace získaných dat o informovanosti pacientů.