Psychické a fyzické zátěže sester pracujících s geriatrickými pacienty - Vlková, Jitka (2007)
Bakalářská práce zjišťuje nejčastější příčiny fyzické a psychické zátěže sester pracujících s geriatrickými pacienty. Jejím obsahem je analýza psychických a fyzických faktorů působících na uvedené sestry jako stresory. Šetření byla provedena za pomoci kvantitativních výzkumných metod. Analýza šetření poskytuje informace o subjektivní a objektivní zátěži všeobecných sester pracujících s geriatrickými pacienty.