Postavení spotřebitele v právní úpravě nekalé soutěže - Mikulčíková, Jana (2007)
Diplomová práce Postaveni spotřebitele v právní úpravě nekalé soutěže, se týká zejména právních prostředků ochrany proti nekalé soutěži, které má k dispozici spotřebitel. V první části práce jsem stručně pojednala o vývoji postavení spotřebitele v českých zemích od počátku právní úpravy nekalé soutěže až do účinnosti obchodního zákoníku v roce 1992.