Aktuální otázky dětské delikvence (psychologické a právní aspekty, regionální obraz problematiky) - Svobodová, Tereza, 1982- (2007)
Diplomová práce se zabývá faktory majícími na vznik delikvence dětí vliv, seznamuje s aktuální právní úpravou problematiky a snaží se o zhodnocení současného vývoje tohoto sociálně patologického jednání mládeže.