Právna norma - Frišnič, Ján (2007)
Táto diplomová práca sa zaoberá vymedzením pojmu a znakov právnej normy, popisom jej prvkov a štruktúry, klasifikáciou právnych noriem a tvorbou a pôsobením právnych noriem.