Ochranné známky a jejich konkrétní projevy - Slaměnová, Eva (2007)
Ochranná známka, kvalifikovaná jako nehmotný statek, která se řadí do oblasti práv na označení, je velmi dynamicky se rozvíjející institut. Cílem této diplomové práce není podrobný rozbor jednotlivých ustanovení zákona č. 441/2003 Sb., o ochranných známkách, ale poskytnout základní přehled o individuálních a kolektivních ochranných známkách.