Správní soudnictví v teorii a praxi ústředního orgánu státní správy - Žák, Josef (2007)
První částí je teoretická, řeší vývoj správního soudnictví na našem území od doby Rakousko - Uherska do současnosti. V druhé části práce se zabývám reálnými případy správního soudnictví z mé praxe na odboru výkonu státní správy VII Ministerstva životního prostředí ČR.