Četnost úrazů na FSpS v letech 2002 - 2006 - Zálešák, Michal (2007)
Práce je zaměřena na vyhodnocení údajů o úrazech zapsaných v Knize evidence úrazů Fakulty sportovních studií Masarykovy univerzity, a vytvoření přehledu o úrazech v jednotlivých předmětech na FSpS.