Problematika cvičení v těhotenství a po porodu - Uhlíková, Šárka (2007)
Šárka Uhlíková Problematika cvičení v těhotenství a po porodu. Diplomová práce, Masarykova univerzita Brno, FSpS 2007, 112 stran Diplomová práce je pomůckou při cvičení pro nastávající maminky a ženy těsně po porodu. Obsahuje zásobník cviků, hlavní zásady a omezení při fyzických aktivitách a poznatky týkající se důležitosti cvičení v tomto období života ženy.