Možnosti cykloturistiky v západní části CHKO Žďárské vrchy - Toušová, Dana, 1962- (2007)
V teoretické části práce jsou popsány možnosti aktivního využití v dané oblasti, zaměřeného na pěší, lyžařskou, vysokohorskou turistiku a cykloturistiku. Praktická část je zaměřena na cykloturistiku v dané oblasti, která prezentována v podobě šesti cyklotras.