Vliv náběhu na přesnost střelby hlavou při řešení střeleckých příležitostí v pokutovém území v žákovských kategoriích - Štichauer, Miroslav (2007)
Diplomová práce se zabývá rozborem techniky hry hlavou ve fotbale. Zkoumá vliv náběhu na přesnost střelby hlavou při řešení střeleckých příležitostí v určených zónách pokutového území a v návaznosti s ním použitou techniku hry hlavou po rohových kopech. Je zaměřena především na žákovské kategorie.