Analýza herních situací v ledním hokeji - Šrámek, Michal (2007)
Michal Šrámek: Analýza útočných herních situací v ledním hokeji. Brno, MU 2007, str. 57. Tato práce se zabývá analýzou útočných herních situací v ledním hokeji u seniorských extraligových mužstev. Předmětem výzkumu je především četnost, úspěšnost a efektivita konkrétních útočných herních situací. Dále práce hodnotí reakci autorů odborné literatury v oblasti ledního hokeje na poslední změny ve vývoji útočných kombinací.