Plavání dětí mladšího školního věku - Grmelová, Kateřina (2007)
Cílem práce je poukázat na význam plavání pro děti mladšího školního věku. Jednou z otázek bylo, zda děti, které se plavání zúčastňují ať už ve školní výuce nebo pravidelně ve sportovních kroužcích mají nějaké zdravotní potíže. Dále jsme řešili rozdílný vztah k vodnímu prostředí u sledovaných skupin. Dílčím cílem bylo zjistit rozdíly v motorice sportujících a nesportujících dětí.