Rozvoj rychlostně-koordinačních schopností ve fotbale - Šourek, Ondřej (2007)
ŠOUREK, Ondřej. Rozvoj rychlostně-koordinačních schopností ve fotbale. Diplomová práce. Brno: MU FspS, 2007, 50 stran. Diplomová práce se věnuje problematice rozvoje rychlostně-koordinačních schopností ve fotbale. První část shrnuje teoretické poznatky z odborné literatury, druhá obsahuje zásobník cvičení, metodická doporučení a srovnání tréninkových metod používaných u mužstev různého věku.