Aerobik jako volno-časová aktivita mládeže - Čoupek, Jan; Šimberová, Dagmar; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2007)
Práce se věnuje dětskému aerobiku. Je zde přehled teoretických znalostí nutných pro práci s dětmi v předškolním a mladším školním věku a jejich aplikace do praxe. Dále je zde konkrétně popsána pětiletá činnost sportovního klubu zabývající se dětským aerobikem. Je zde popsán vznik, aktivity a fungování klubu jakožto subjektu zabývajícího se volno-časovou aktivitou.
Thesis attends to childrens aerobic. There is compendium of thoretical knowledges necessary for work with children in the school and pre-school age and its practical application in it. Furthermore, there is concretely subscribed five-years activity of children aerobic sport club - its origin, activity and funcionality as a subject, conversant of leisure time activities.
Vedoucí práce: Dagmar Šimberová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: aerobik; děti; dětský aerobik; volný čas; aerobic; children's aerobic; children; leisure; diplomové práce; master's theses