Aerobik jako volno-časová aktivita mládeže - Čoupek, Jan (2007)
Práce se věnuje dětskému aerobiku. Je zde přehled teoretických znalostí nutných pro práci s dětmi v předškolním a mladším školním věku a jejich aplikace do praxe. Dále je zde konkrétně popsána pětiletá činnost sportovního klubu zabývající se dětským aerobikem. Je zde popsán vznik, aktivity a fungování klubu jakožto subjektu zabývajícího se volno-časovou aktivitou.