Posouzení materiálně technické základny městských sídel o různých počtech obyvatel - Brebera, Viktor (2007)
V naší práci se zabýváme zmapováním - pasportizací městských sídel Pardubice, Chrudim, Přelouč a zjištěním počtu jejich materiálně technické základny tělovýchovných a sportovních zařízení (TVSZ) v závislosti na počtu obyvatel. U města Přelouč zjišťujeme, zda vybavenost TVSZ odpovídá urbanistickému ukazateli na počet obyvatel.