Optimalizace tréninkového zatížení v jednotlivých etapách atletické přípravy - Vyžrálek, Ivo (2007)
Naše práce je zaměřena na optimalizaci tréninkového zatížení pro běhy na střední a dlouhé tratě pro věkovou kategorii od 5 do 23let. Práce obsahuje možnou příčinu dnešní výkonnostní krize českých běžců.