Charakteristika vybraných psychických faktorů, ovlivňujících střelecký výkon v biatlonu - Votočková, Lenka (2007)
Cílem práce je shromáždit všechnu dostupnou literaturu týkající se psychologie a všech psychických faktorů ovlivňujících střelecký výkon v biatlonu a uspořádat ji tak, aby zpřístupnila biatlonové veřejnosti všechny možné aspekty této problematiky.