Vliv kompenzačních cvičení na oslabené svalové skupiny u hráčů tenisu - Kostelníková, Alena (2007)
NOTACE Jméno a příjmení autora: Alena Kostelníková Název diplomové práce: Vliv kompenzačních cvičení na oslabené svalové skupiny u hráčů tenisu Katedra: Katedra sportovní edukace Vedoucí diplomové práce: Mgr. Martin Vilím Rok obhajoby: 2007 Místo vydání: Brno Počet stran: 55 Diplomová práce se zabývá problematikou kompenzačních cvičení, která jsou zaměřena na hráče tenisu, jaký vliv budou mít kompenzační cvičení na oslabené svalové skupiny - zejména na zádové a břišní svalstvo.