Možnosti cykloturistiky v okolí Brna - Helia, Michal (2007)
Helia, Michal. Možnosti cykloturistiky v okolí Brna, diplomová práce. Brno: MU FSpS, 2007. 37 s. V rámci diplomové práce jsme sestavili multimediálního cykloprůvodce v dané lokalitě, který má podobu internetových stránek v modulu off-line. Celý průvodce včetně potřebných softwarových aplikací je uložen na DVD disku.