Kondiční příprava 10 - 12 letých hráčů tenisu - Dynka, Ivo (2007)
DYNKA, Ivo: Kondiční příprava 10 - 12 letých hráčů tenisu. Diplomová práce. Brno: MU FSpS, 2007. 55s. Obsah práce: diplomová práce prezentuje rozbor fyzické přípravy a zásady, kterými by se měl tenista řídit, aby rostla jeho výkonnost. Naším hlavním záměrem je především porovnat dvě skupiny mladých tenistů a zároveň potvrdit či vyvrátit stanovenou hypotézu.