Možnosti cykloturistiky v CHKO Moravský kras - Dömény, Peter (2007)
Tato práce ukazuje možnosti cykloturistiky v Chráněné krajinné oblasti Moravský kras. Teoretická část je zaměřena na novinky v zákonech, které se přímo dotýkají cyklistů. Obsáhlá kapitola je věnována bezpečnosti. Praktická část, doplněná o fotografie, popisuje zajímavá místa v Moravském krasu.