Hra brankáře v současném fotbale - Dlouhý, Ladislav (2007)
ANOTACE DLOUHÝ, Ladislav: Hra brankáře v současném fotbale. Diplomová práce. Brno: FSpS MU, 2007, 58 stran Cílem této diplomové práce je srovnat a analyzovat obrannou a útočnou činnost brankářů na MS 2006 v Německu s brankáři nižších fotbalových soutěží. Klíčová slova: Fotbal, fotbalový brankář, obranná činnost brankáře, , psychologické aspekty, útočná činnost brankáře.