Utok prvního sledu v mužském volejbale - Kolaja, Přemysl (2007)
Utok prvniho sledu v muzskem volejbale. Má práce se zabývá četností použití jednotlivých útočných úderů prvního sledu a cetnosti pouzití útoku prvního sledu proti útoku druhého a třetího sledu v mužském volejbale. Pro toto srovnání jsem si vybral zápasy České KOOPERATIVA extraligy mužů.