Posouzení stability u vybraných sportovců v biatlonu - Straňák, Pavel; Ondráček, Jan, 1955-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2007)
Cílem práce je porovnat stabilitu u vybraných sportovců a zjistit vliv stability na úspěšnost střelby v biatlonu. Sekundárně chceme zjistit do jaké míry je ovlivněna střelba po předchozím zatížení sportovců a zda stabilita patří k předním limitujícím faktorům při úspěšnosti střelby v biatlonu.
The target (goal) of our diploma thesis is to compare the stability of sportsmen and find out the influence of stability of the efficiency on success of shooting during biatlon. Secondly we have tried to realize how much is the shooting influenced after previous physical activity and whether the stability is one of the most important factors limiting the successful shooting.
Vedoucí práce: Jan Ondráček.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: biatlon; biathlon; diplomové práce; master's theses