Posouzení stability u vybraných sportovců v biatlonu - Straňák, Pavel (2007)
Cílem práce je porovnat stabilitu u vybraných sportovců a zjistit vliv stability na úspěšnost střelby v biatlonu. Sekundárně chceme zjistit do jaké míry je ovlivněna střelba po předchozím zatížení sportovců a zda stabilita patří k předním limitujícím faktorům při úspěšnosti střelby v biatlonu.