Vliv regenerace na výkonnostně sportující populaci - Přikryl, Zdeněk; Hansgut, Vladimír, 1948-; Masarykova univerzita. Katedra sportovní edukace (2007)
Tato práce se zabývá vlivem regenerace na sportující populaci, druhy regenerace a jejím významem pro člověka.
This project deals with the regeneration influence on the sporting population, as well as with its importance for human being.
Vedoucí práce: Vladimír Hansgut
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007
Keywords: regenerační medicína; sportovci; sportsmen; regenerative medicine; diplomové práce; master's theses