Analýza MS v ledním hokeji - Vídeň 2005 - Pospíšil, Miroslav (2007)
Miroslav Pospíšil: Analýza MS v ledním hokeji - Vídeň 2005. Brno, MU 2007, str. 60. Tato práce obsahuje rozbor hokejové střelby a analýzu vybraných zápasů.Předmětěm je četnost a úspěšnost jednotlivých způsobů střelby, střeleckých situací, střelby z jednotlivých sektorů hřiště a do jednotlivých sektorů branky. Dále jsme se zaměřili na analýzu úspěšnosti střeleckých situací a přesilových her.