Testování vybraných psychických vlastností trenéra basketbalu - Petřík, Aleš (2007)
Diplomová práce ze zabývá testováním vybraných vlastností trenéra basketbalu. Výsledkem práce bylo porovnat emocionalitu trenérů s výsledky měření srdeční frekvence sportestery.