Analýza a charakteristika obranných systémů v současném fotbale - Pataki, Patrik (2007)
ANOTACE PATAKI, Patrik: Analýza a charakteristika obranných systémů v současném fotbale. Diplomová práce. Brno: FSpS MU, 2007, 83 stran. Cílem této diplomové práce je analýza a charakteristika obranných systémů ve sledovaných utkáních, které byly vybrány z různých výkonnostních soutěží. Dále je pak porovnat a stanovit rozdíly mezi obrannými systémy v těchto výkonnostních třídách. Klíčová slova: Fotbal, obranné systémy, formace, presink, střely, souboje, odebraný míč, fauly.