Rozvoj koordinačních schopností ve fotbalovém tréninku mladších žáků - Papuga, Kamil (2007)
PAPUGA, Kamil: Rozvoj koordinačních schopností ve fotbalovém tréninku mladších žáků, diplomová práce, Brno: MU FspS, 2007, 4. kapitoly, 75 s. Diplomová práce se zabývá rozvojem koordinačních schopností ve fotbalovém tréninku mladších žáků. Poskytuje teoretický přehled, rozlišení, možnosti testování a příklady cvičení pro rozvoj koordinačních schopností ve fotbalovém tréninku. Hlavním cílem práce je inventář koordinačních cvičení, jako metodickou pomůcku pro fotbalový trénink mladších žáků.