Specifika výcviku potápěčů Policie ČR a vyhledávání předmětů a utonulých osob pod vodní hladinou - Pácl, Marek (2007)
Pácl, Marek. Specifika výcviku potápěčů Policie ČR a vyhledávání předmětů a utonulých osob pod vodní hladinou, diplomová práce. Brno: MU FSpS, 2007. 78 s.